Få hjælp til spillet

Her kan du se svaret på nogle af de spørgsmål, der bliver stillet mest.

1. Når jeg prøver at åbne spillet, sker der ikke noget. Hvad kan være galt?

Pengeby åbner op i et nyt vindue, der fylder det meste af skærmen. Du skal sørge for, at du tillader, at din browser åbner pop-up-vinduer.

2. Når jeg prøver at åbne spillet, bliver jeg bedt om at installere noget. Hvad er det?

For at besøge Pengeby.dk kræver det, at du har installeret flash. Det er ganske harmløst og de fleste nyere computere har det. Du kan hente og installere det gratis her:
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

3. Hvordan opretter jeg en bruger?

Du skal finde på et unikt brugernavn og et kodeord, som du kan huske. Du skal også vælge en frugt. Der er ingen krav til længden eller indholdet af hverken brugernavnet eller kodeordet. Husk, at du skal gentage dit kodeord, og at det begge steder skal være skrevet på præcis samme måde.

4. Hvordan får jeg hjælp inde i spillet?

For at få hjælp skal du trykke på Borgmesteren nede i højre hjørne. Borgmesteren fortæller, hvad du skal gøre. Der bliver desuden vist nogle små hjælpeskærme.

5. Kan børnene godt spille spillene, selvom de ikke kan læse?

Ja, det kan de godt. Hvis der er lyd på computeren, vil alle spillene bliver forklaret. Der er også små hjælpeskærme inden spillene starter. De viser, hvad man skal gøre.

6. Er det muligt at se teksten til det, der bliver sagt i spillet?

Ja, det er muligt at slå teksten til og fra. Det kan du gøre oppe i toppen af spillet. Du skal bare trykke på ”slå tekst til”.

7. Skal jeg logge ud, når jeg er færdig?

Nej, det skal du ikke. Alle penge og de ting, du har købt eller du ønsker dig, bliver automatisk gemt. Du skal derfor bare lukke browser vinduet, når du er færdig med at spille.