Om Pengeby

Pengeby.dk er et lærerigt og meget underholdende univers udviklet specielt til skolebørn i alderen 5-9 år. Gennem sjove spil og forskellige aktiviteter kan dine elever udforske, hvor penge kommer fra, hvad penge er værd, og hvordan man prioriterer og sparer op.

Hver af dine elever får sit eget hus og værelse og også sin helt egen figur. Det sikrer tilknytning og genkendelse, når de vender tilbage til universet. For de 8-9 årige er der udviklet et specielt område, hvor de kan lære om økonomi på et mere abstrakt niveau, f.eks. skal de foretage en række valg, der kan påvirke en families samlede økonomi over et år.

Og så er det bare om at gå på opdagelse og blive klogere på penge, økonomi og basal matematik!

Det kan dine elever besøge:

Der skal også være tid til et frikvarter. Tidsmaskinen er et fristed, hvor det kun handler om at have det sjovt. Dine elever kan

Når I forlader Pengeby.dk, bliver alle penge og de ting, der er købt, automatisk gemt til næste gang, I besøger universet.

For at besøge Pengeby.dk kræver det, at du har installeret flash. De fleste nyere computere har det, men ellers kan du hente og installere det gratis her:

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

Danske Bank A/S, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K. Tlf. +45 70 123 456, fax +45 70 121 080, e-mail: danskebank@danskebank.dk, CVR-nr. 61 12 62 28

Copyright ©2008 Danske Bank Group. Danske Bank A/S er under tilsyn af Finanstilsynet.